Winter zeilen Waddenzee, zeilen kerstvakantie, winterzeilen Kerstarrangement

Zeiltocht

Winterzeilen 2016 - Vier oud en nieuw op Terschelling!

Waddenzee zeilen in de winter.

Lekker eten van wilde gans, gebraden in de kombuis. Zeilen over de Waddenzee met prachtig strijklicht of een wandeling in de duinen met warme chocolademelk in een strandtent als toetje. Wil je er ook even tussenuit met kerst? Dit is het recept!
In de Kerstvakantie maken we weer een paar gezellige winterzeiltochten. Bij ons aan boord van "De Arend" vind je kleine groepen met leuke mensen! Vaar mee met ons comfortabele zeilschip en maak bijvoorbeeld een zeilreis naar Terschelling met de kerstdagen of met oud en nieuw.

winterzeilen Waddenzee, Kerstarrangement Terschelling

Ons schip biedt plaats aan maximaal 15 passagiers en is voorzien van centrale verwarming in het dagverblijf en in alle hutten. Dus prima geschikt voor een verblijf in de winter!

zeilen in de winter

Winterzeilen is een belevenis. De laagstaande winterzon geeft het landschap volle kleuren, en op het verlaten water en in de stille havens proef je het avontuur. Het is natuurlijk wel wat kouder aan dek dan midden in de zomer, maar met dikke kleren aan gaat het prima buiten. Binnen brandt ook overdag de centrale verwarming voor wie het toch koud krijgt, en 's avonds zitten we gezellig onderdeks en drinken we warme chocolademelk met een stroopwafel erbij.

winterzeilen IJsselmeer

Elke winter maken we een paar zeiltochten in de kerstvakantie naar Terschelling of een andere haven aan de Waddenzee of het IJsselmeer. Zo gaan we bijvoorbeeld een paar dagen varen rond Kerst en rond de Jaarwisseling, met als reisdoel Terschelling. Deze tochten staan open voor individuele inschrijvingen, maar ook voor bijvoorbeeld gezinnen of een groepje vrienden.

Het is ook mogelijk om het hele schip te huren voor uw eigen groep, in de kerstvakantie of in de andere wintermaanden.

 

Info en reserveringen: contact

 


Programma Oud en Nieuw-tocht 2016:

Oud en nieuw vieren in de haven van Terschelling is een belevenis: Tientallen schepen luiden dan het jaar uit met misthoorns en de lucht kleurt rood van het afgeschoten noodvuurwerk. Vrijdag 30 december vertrekken we uit Harlingen en dan gaan we op naar Terschelling. Daar blijven we oudejaarsdag liggen zodat iedereen kan genieten van wat het eiland te bieden heeft, terwijl de schipper oliebollen bakt. Nieuwjaarsdag gaan we weer onder zeil naar Harlingen. Voor het ontschepen eten we met elkaar nog een warme maaltijd.

Donderdagavond 29-12-2016 20:00h aan boord in Harlingen.

Vrijdag zeilen we naar Terschelling.

Zaterdag (oudjaarsdag) blijven we op Terschelling liggen.

Zondag 01-01-2017 weer terug naar Harlingen, eind van de middag ontschepen.

Prijs euro 250,- , kinderen tot en met 12 jaar euro 200,- .

winterzeilen kerstvakantie


Programma zeilen met Kerst 2016:

Dit jaar organiseren we geen individuelentocht met Kerst, Wel is het schip te huur voor een groep. Prijs op aanvraag, afhankelijk van het aantal dagen.

zeilen met kerst

Zeilen in de kerstvakantie naar Terschelling


zeilen in de kerstvakantie

Voor alle tochten geldt:

  • de prijs is inclusief eten en drinken. Het is mogelijk zelf dranken mee te nemen. Er is geen kok aan boord, koken doen we samen (met wie zin heeft om te helpen) en in overleg. Voorzover nodig zijn de boodschappen aan boord. Wie van lekker eten houdt zal zeker niets te kort komen!
  • Ze gaan door bij voldoende inschrijving
  • Bij ijsgang kan er niet gevaren worden wegens gevaar voor schade aan het schip. De tocht wordt in dat geval geannuleerd zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.
  • Michiel Goeman, Kanaalweg 4, 8758 LD Allingawier, t: 0515-541744 / 06-51809462