dagtocht zeilen Friesland, Friese meren, dagje zeilen met sk�tsje op IJsselmeer

Dagje zeilen IJsselmeer, Waddenzee, Friesland

Zeiltochten met de Arend

Scheep in op zeilend monument hektjalk ‘De Arend’ uit 1888, voor een avontuurlijke zeiltocht 's middags met zwemmen vanaf het schip, een avond zeiltocht met een prachtige zonsondergang, of voor een hele dag IJsselmeer zeilen. Een prima gelegenheid voor een dagje zeilen met het gezin, of met vrienden. Kinderen zijn van harte welkom. De Arend is heel geschikt voor kinderen, met een goede dichte reling, en een overzichtelijk dek.  Er zijn kinderzwemvesten aan boord. Meezeilen met bijvoorbeeld een middagtocht is ook een goede gelegenheid om eens kennis te maken met het zeilen op een groot schip.

In het zomerseizoen maken we regelmatig korte tochten, het programma staat 1 tot 2 weken van te voren op deze pagina. In het voorjaar, het najaar, maar ook in de winter is het ook mogelijk zo'n tocht te maken. Dat kan dan alleen op afspraak. Het minimum aantal plaatsen dat dan betaald moet worden is 15. Een avondtocht is alleen in de zomer mogelijk als het lang licht is.

Programma binnenkort op deze pagina.

Voor alle tochten geldt: afvaart vanuit Makkum. Prijzen inclusief kopje koffie of thee. Gekoelde dranken aan boord verkrijgbaar.
De tocht gaat door bij tenminste 10 deelnemers, max 25.  Reserveren verplicht.

in voorseizoen, naseizoen en winter informatie en boeken direkt bij Michiel en Ieke Goeman zelf, zie contact.

 

dagje zeilen op het IJsselmeer

Even proeven

dagje meezeilen  gezin

dagtocht zeilen Waddenzee

dagje zeilen Friese meren, IJsselmeer

Dagje zeilen met de kinderen

dagtocht zeilen ijsselmeer

Dagje zeilen met de kinderen

avondtocht zeilen, Waddenzee

Avondzeiltocht; droogvallen, zonsondergang